Snel Vetverbranden: Buik is Vaak Grote Probleemzone


Snel vet verbranden buik; was er maar een wondermiddeltje waarmee je in een vingerknip van al dat buikvet af kon komen. Jammer genoeg is dat er niet, maar als je al een tijd bezig bent om een plattere buik te krijgen en het lukt steeds maar niet, dan kan het zijn dat je iets verkeerd doet. 

Er zijn een aantal fouten die je kunt maken waardoor het afvallen op je buik steeds moeilijker wordt. Verander je tactiek en pak een aantal van die fouten aan en je zult zien dat die dikke buik verdwijnt!


10 Afvalfouten die zorgen voor een dikkere buik 


Fout 1

Slechte voeding. Hier hoeven we niet diep op in te gaan. Als je voeding teveel calorieën bevat zul je nooit van je vetrolletjes afkomen! Het is dus heel erg belangrijk dat je goed kijkt naar je eetpatroon en stappen onderneemt om niet meer teveel calorieën binnen te krijgen. Een goed hulpmiddel bij het verminderen van calorieën zijn eetlustremmers zoals bijvoorbeeld Phen375.

 

Fout 2

Ben je zo iemand die elke dag buikspieroefeningen doet om daarmee het vet op de buik te verbranden? Het is een misverstand dat je door het trainen van je buikspieren het vet rond je middel doet wegsmelten. In werkelijkheid krijg je hier wel mooie sterke buikspieren van, maar het verbrandt niet het vet! Daarvoor zul je een dieet moeten volgen en meer moeten sporten.

 

Fout 3

Te weinig water drinken. Door 2 liter water per dag te drinken, verhoog je je stofwisseling en voer je afvalstoffen af. Vaak denk je dat je honger hebt, maar dan heb je eigenlijk dorst. Probeer maar eens om als je trek krijgt een glas water te drinken; helpt echt!!

 

Fout 4

Je ontbijt overslaan. Je ontbijt is echt de belangrijkste maaltijd van de dag; je zet er je stofwisseling mee in gang en het levert je de energie om je dagelijkse taken uit te kunnen voeren. Door niet te ontbijten wordt je futloos en ga je door de dag heen veel eerder naar eten grijpen, en dan vaak ook nog de verkeerde dingen! 

 

Fout 5

Geen krachttraining doen. Om sneller vet te verbranden zijn je spieren je grootste wapen. Door meer spiermassa te ontwikkelen gaat je vetbranding enorm omhoog, zelfs als je rust.

 

Fout 6

Cardiotraining op te lage intensiteit. Ga trainen op je optimale hartslag (ongeveer 65% van je maximale hartslag).

 

Fout 7

Jezelf voor de gek houden. Waarschijnlijk ben je kampioen in het smoesjes verkopen aan jezelf. Smoesjes waarom je niet kunt trainen, of waarom vandaag je lijndag al mislukt is en je je daarom verder wel kunt ‘laten gaan’. Morgen begin ik weer. Enzovoorts.


Fout 8

Te weinig slaap. Ja, echt waar. Een regelmatig slaappatroon waarmee je voldoende nachtrust krijgt is essentieel voor je gezondheid en je spijsvertering. Ook stress, wat vaak samengaat met slaapgebrek, is een grote veroorzaker van buikvet. Bij stress maakt je lichaam het hormoon cortisol aan waardoor er eerder vet rond je middel wordt opgeslagen.

 

Fout 9

Niet genoeg eten. Door te weinig te eten en niet genoeg voedingsstoffen binnen te krijgen, gaat je stofwisseling langzamer werken om effectiever met de beschikbare energietoevoer om te gaan. Door uitgebalanceerder en vaker te eten, kun je toch minder calorieën binnenkrijgen door de dag heen en houdt je wel je stofwisseling op gang.  

 

Fout 10

Laat op de avond eten. Door laat te eten slaap je vaak minder rustig. Over of je eten nu wel of niet langzamer verteerd wordt zijn de meningen verdeeld, maar feit is wel dat die late avond snacks meestal niet de gezondste zijn en ook bomvol calorieën zitten.

 

Wil je dus snel vet verbranden buik, kijk dan eens naar dit lijstje en zie waar je de fout in gaat. Kijk voor meer begeleiding en hulpmiddelen hier, zodat je snel weer een mooie platte buik krijgt!© Plattebuik123.com 2012